به دو روش میتوان فیلترهای کیسهای را در معرض جریان غبار قرار داد:
جریان به داخل سیستم دمیده شود ولی به لحاظ اینکه دستگاه در فشار بالاتر از جو کار خواهد کرد این امکان بسیار زیادی برای بروز نشت غبارهای آلوده وجود دارد. بنابراین این روش مطرود است.
جریان از داخل سیستم مکش شود. در این روش چون دستگاه در فشاری پایین تر از فشار جو کار میکند امکان نشت وجود نخواهد داشت. در ضمن اجزا متحرک هواکش با ذرات غبار برخورد ندارند. بنابراین جریان از دستگاه مکش میشود.
با جذب غبار توسط الیاف فیلتر، ضخامت لایه اولیه فیلتر افزایش می یابد و بنابراین افت فشار در فیلتر افزایش خواهد یافت که این امر منجر به کاهش راندمان و اتلاف انرژی می گردد. لذا باید روشی اتخاذ شود تا این لایه شکسته شود و از بین برود . دو روش عمده برای این کار موجود است.
مبنای آن تولید یک حرکت نوسانی با فرکانس خاص در راستای محورهای X یا Y است، از معایب روش فوق این است که دستگاه باید در مقابل بارهای دینامیکی نیز مقاومت لازم را داشته باشد.
اساس کار روش پالس جت به این صورت است که جریانی از هوای فشرده با فشار حدود 5/7 بار به مدت 1/0 ثانیه و با فرکانسی که متناسب با شرایط کار سیستم است در جهت عکس جریان به فضای مابین کیسهها تزریق میشود و باعث ایجاد آشفتگی شدید و در نتیجه جدایی غبار از روی سطح الیاف می گردد.